Sanctiuni mai aspre pentru ITP expirat | ITP Cluj - Alin Alb

Sanctiuni mai aspre pentru ITP expirat

Pentru a ramane permanent la curent cu noiile reglementari in legatura cu legislatia aplicata in cadrul Inspectiei Tehnice Periodice obligatorii pentru masini, va punem la dispozitie o noua serie de articole si anunturi unde puteti urmarii modificarile.

Astfel, pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne (https://www.facebook.com/ministeruldeinterne/) a fost publicat in cursul zilei de ieri un nou anunt prin care sunteti avertizati sa verificati valabilitatea ITP a masini deoarece din 20.05.2018, daca conduceti orice tip de autovehicul pe drumurile publice cu ITP expirata, politistul va retine talonul si placutele cu numerele de inmatriculare. In plus fata de asta ve-ti primii si amenda si o dovadă FARA drept de circulatie.

Acelasi masuri se vor aplica si in cazul in care masina a fost cumparata sau vanduta, dar nu a fost realizata procedura de trecere pe numele noului proprietar în termen de 90 de zile de la înstrăinare.

Mai jos se regaseste anuntul oficial preluat:

Pentru soferii de pe raza municipiului Cluj Napoca va stam la dispozitiei in cea mai moderna statie ITP din Cluj pentru a face o programare rapida online pe site-ul  https://www.itpalb.ro/ sau la numarul de telefon 0745 228 274.

Pentru o localizare mai usoara folositi harta de mai jos:

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.